iPhone 12 Pro batterij vervangen bij HerstelTel

Bij HerstelTel kan jij jouw iPhone 12 Pro batterij vervangen. Jouw afspraak voor een iPhone 12 pro reparatie plan je eenvoudig online in. Wanneer de iPhone batterij kapot is of minder goed werkt, denken veel mensen vaak dat dit een duur grapje is of dat de reparatie van de iPhone lang duurt. Dit is een van de redenen dat zij hun iPhone 12 Pro batterij niet laten vervangen.

Dit is bij HerstelTel compleet anders. Bij ons in jouw iPhone 12 Pro batterij snel en goedkoop vervangen. Daarnaast geven wij je nu al inzicht in wat de kosten zijn en hoe lang het duurt voordat jouw batterij vervangen is zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien maken wij gebruik van onderdelen van zeer hoge kwaliteit én kunnen wij ook bij jou thuis komen om jouw iPhone 12 Pro batterij te vervangen zodat jij echt krijgt wat je betaald.

Soorten iPhone 12 Pro batterij reparaties

Er kunnen een hele hoop redenen zijn voor jouw iPhone 12 Pro reparatie. Zo kan het zijn dat je na een tijdje merkt dat de batterij sneller leeg gaat, of dat het opladen van jouw iPhone langer duurt. Wanneer jij je erg aan gaat irriteren, is het toch fijn dat deze batterij vervangen wordt. Wanneer jouw iPhone 12 Pro niet goed oplaadt, betekent dit niet gelijk dat de batterij kapot is. Het kan ook zijn dat het oplaadpunt kapot is. Twijfel je wat er aan de hand is met jouw iPhone 12 Pro? Neem dan vooral contact met ons op of wandel een keer bij ons naar binnen!

Weet je zeker dat je iPhone 12 Pro batterij vervangen moet worden? Maak je dan geen zorgen. Dit is namelijk binnen een half uur gebeurd en het zorgt ervoor dat jij weer een gloednieuwe batterij hebt van professionele kwaliteit zodat jouw iPhone 12 Pro batterij net zoals nieuw werkt. Het kan ook zijn dat er totaal wat anders met jouw iPhone 12 Pro aan de hand is. Bij HerstelTel bieden wij jou ook hulp aan voor een kapot scherm, waterschade en overige reparaties.

Goedkope iPhone 12 Pro batterij vervangen kosten

Jouw iPhone 12 Pro batterij vervangen is bij HerstelTel relatief goedkoop. Wij weten namelijk ook dat niet iedereen zit te wachten op hele hoge prijzen om even simpel je batterij te vervangen. Jouw iPhone zelf heeft namelijk al genoeg geld gekost. Daarom kost het jou maar 100.00 om jouw complete iPhone 12 Pro batterij te vervangen.

Binnen 30 minuten iPhone batterij vervangen

Het is niet fijn om lang zonder telefoon te moeten en dat weten wij ook. Daarom vinden wij van HerstelTel het belangrijk dat jij snel weer aan de slag kan met jouw herstelde iPhone 12 Pro. Binnen 30 minuten zijn wij klaar met de vervanging van jouw batterij en kan jij weer heel erg lang zonder opladen gebruik maken van jouw iPhone. Zo goed als nieuw dus. Geniet ondertussen rustig van een kopje koffie of stel alle vragen die je hebt over jouw mobiel voor deskundig advies.

Reparatie op locatie

Heb je geen zin of tijd om langs te komen? Geen probleem. Wij komen graag langs om jouw iPhone 12 Pro batterij te repareren. Ben je zelf niet thuis in de avonden? Ook dat is geen probleem. Wij geven jou de mogelijkheid om te kiezen hoe laat jij wil dat wij langskomen en dat kan zelfs in de avonduren. Zo is er altijd voor iedereen een optie om de batterij te laten vervangen.

Telefoon reparatie voor andere modellen bij HerstelTel

Ben jij niet toe aan een iPhone 12 Pro batterij reparatie, maar voor een ander model of merk? Dat is geen probleem! Bij HerstelTel doen wij van alles zoals Samsung reparaties of overige merken. Heb je een vraag over jouw iPhone 12 Pro laten repareren? Neem dan contact met ons op.